SCHOOLUITJE

Een schoolreisje naar Hellevoetsluis. Zeg het maar? Spannend, uitdagend, educatief, sportief of een hele leuke combinatie. Picknick op de verdedigingswallen,
de mysterieuze aquaducten van het Droogdok Jan Blanken beleven! Op zoek naar de schat van de verdedigingswerken, lekker klauteren op het unieke open water speelparadijs of in de huid kruipen van de bemanning aan boord van een schip.
 

Schoolreisje op maat
Haven in zicht
Rondom de Vestinghaven van Hellevoetsluis zijn veel avonturen te beleven! De kinderen kunnen zich hier naar hartenlust uitleven. Van spannende tochten in de historie of een kijkje nemen aan boord van een schip!

Lees verder

Musea
Duik in het
roemruchte verleden
Ga op onderzoek uit en ontdek de verhalen achter de monumentale panden en bezoek de musea! Ze liggen allemaal op loopafstand van elkaar.

Lees verder

Op het water

Voel de kracht van het water

Het pittoreske stadje Hellevoetsluis ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland aan het Haringvliet.
Door haar ligging is deze vestingstad populair bij de watersporter.

Lees verder

Doen (sportief)

Hellevoetsluis zit vol avontuur

Zin in actie! Ga aan boord van een hele snelle boot, vaar mee met een authentiek zeilschip of trek een wetsuit aan en ga naar Aquapark Splash. Ook fietsen en wandelen behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder

Contact formulier Schooluitje

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Wij helpen u graag verder met de organisatie van uw schooluitje. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geïnteresseerd in: