MACH Muziekcafé

Heerlijk genieten van live muziek

MACH Muziekcafé

Plein Fort Haerlem 3

3221 WB Hellevoetsluis

Tel. 0181 326 856

www.machmuziek.nl

 

Sinds 1996 is het muziekcafé MACH een begrip in Hellevoetsluis. Iedere laatste zaterdag van de maand kan je genieten van livemuziek van blues tot pop en moderne en oude rock met regionale en niet regionale bands die veel eigen werk spelen, maar ook covers. Het Café is dan geopend van 21.00 tot 03.00 uur.

 

Festivals

Eén van de dingen waar Mach om bekend staat is het organiseren van een aantal jaarlijkse terugkerende festivals, zoals KoningsMACH, Bluesnight, Sixties Night en Local Heroes festival.

 

Besloten feesten

Regelmatig worden er besloten feesten tot 80 personen georganiseerd bij Mach. Het is een geschikte plek voor vele soorten evenementen. Denk aan familiefeesten, verjaardagsfeesten, recepties, enzovoort. Ideaal van de locatie is dat de muziek lekker hard kan. Je kan zelfs je eigen livemuziek meenemen. Hard meezingen kan zonder dat de buren komen klagen!

Oefenruimtes

Sinds 1994 is MACH al als oefenruimtecentrum actief met vier volledig uitgeruste oefenruimten. Deze zijn nog altijd in bedrijf en worden geregeld gemoderniseerd. Je kan van maandag t/m zaterdag per dagdeel van vier uur een ruimte huren inclusief alle noodzakelijke apparatuur en drumstel.