Zeilschip Hollandsch Diep

Unieke locatie!

Zeilschip Hollandsch Diep

Zuidfront 2

3221 AZ  Hellevoetsluis

www.zeilschiphollandschdiep.nl

 

Zeilend niet zeilend, beiden behoren tot de mogelijkheden om in de sfeervolle omgeving van het prachtige authentieke schip van alles te organiseren

 

- Bedrijfs/Personeels of Verenigingsuitje

- Officiële trouwlocatie

- High Tea

- Verjaardagsfeest

- Vergader locatie

- Cursus

- Proeverij

- Product presentie

- Mosselavond

- Huwelijksjubileum

- Afscheidsreceptie/Jubileum

 

Kortom u verzint de gelegenheid en wij creëren de mogelijkheden aan boord. We denken graag met u mee. Gezelligheid is onze specialiteit. Hellevoetsluis, de ideale omgeving om museumbezoek, stadswandeling, 4 gangen diner of een van de vele mogelijkheden die deze prachtige vestingstad te bieden heeft te combineren met een activiteit bij ons aan boord.

 

Binnen in de salon zijn 45 zitplaatsen en een prachtige aparte buffetruimte. Buiten een riante kuip. Blijven we op de vaste ligplaats en varen we niet uit kan het gezelschap groter zijn.

 

www.zeilschiphollandschdiep.nl

info@zeilschiphollandschdiep.nl

telefonisch bereikbaar op 06-22239821

 

Vind u het leuk de laatste nieuwtjes te lezen vanuit het kombuis bezoek dan de Facebook pagina "Zeilschip Hollandsch Diep". Hier geven we ook de data door voor de individuele opstaptochten. Voor €22,50 p.p. kunt u op individuele basis opstappen, Middagje zeilen op XL formaat vanaf de opstapplaats. Op de website vindt u ook meer info hierover.

 

Zeilend als groepsarrangement voor een dag of avond tocht.

Ook organiseren we Individuele opstaptochten