DAGJE UIT

Geniet van al het moois dat Hellevoetsluis te bieden heeft. Ontspan tijdens een heerlijk middagje zeilen of zwemmen in het Haringvliet. Neem een duik in het roemruchte verleden van Hellevoetsluis of ontdek de historie van de brandweer. Pak de fiets en geniet van de frisse lucht! Een dag is misschien wel niet genoeg!
 

Arrangementen
Een onbezorgd dagje uit…
Leuke en interessante arrangementen liggen al klaar! U kunt ze zo boeken voor uw groep. Natuurlijk kunnen we ook wat aanpassen of juist een diner toevoegen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Lees verder

Arrangementen op maat
Wij regelen het graag!
Promotie Hellevoetsluis staat klaar om een programma op maat te maken of een volledig verzorgd arrangement te organiseren. Heeft u specifieke wensen laat het ons weten, wij helpen u verder.

Lees verder

Musea
Duik in het
roemruchte verleden
Ga op onderzoek uit en ontdek de verhalen achter de monumentale panden en bezoek de musea! Ze liggen allemaal op loopafstand van elkaar.

Lees verder

Uit met kinderen
Quality time
voor groot en klein
Ga op avontuur met de kinderen! Speel met zand, ga ravotten in de natuur-speeltuin, een duik in het water of gezellig een ijsje eten. Hoe leuk kan het zijn?

Lees verder

Cultuur

Van kunst tot het theater

Ook op het culturele vlak is veel te doen. Zo is er jaarlijks de vestingcode en organiseert de kunstuitleen avonden voor liefhebbers van dichten. Het programma van de Twee Hondjes voldoet prima aan de smaak van de cultuurliefhebber.

Lees verder

Stadswandeling

Verhaal achter monumenten

Hoe vaak lopen we niet nietsvermoedend aan al het moois voorbij? Wandelend door de stad komen de monumenten tot leven. Laat u leiden door een ervaren stadsgids met hart voor de stad en oog voor detail.

Lees verder

Op het water

Voel de kracht van het water

Het pittoreske stadje Hellevoetsluis ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland aan het Haringvliet.
Door haar ligging is deze vestingstad populair bij de watersporter.

Lees verder

Doen (sportief)

Hellevoetsluis zit vol avontuur

Zin in actie! Ga aan boord van een hele snelle boot, vaar mee met een authentiek zeilschip of trek een wetsuit aan en ga naar Aquapark Splash. Ook fietsen en wandelen behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder

Contact formulier Dagje uit

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Wij helpen u graag verder met de organisatie van uw groepsarrangement. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geïnteresseerd in: