BEDRIJFSUITJE

Maak van uw afdelingsuitje of teambuilding een belevenis. Hellevoetsluis biedt hele bijzondere locaties! Laat het maritieme hart sneller kloppen, een heerlijke middag zeilen op het Haringvliet of een duik in de brandbestrijding. De musea liggen op loopafstand en al wandelend door de Vesting komen de monumenten tot leven.
 

Arrangementen
Een onbezorgd dagje uit…
Leuke en interessante arrangementen liggen al klaar! U kunt ze zo boeken voor uw afdeling. Natuurlijk kunnen we ook wat aanpassen of juist een diner toevoegen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Lees verder

Arrangementen op maat
Wij regelen het graag!
Promotie Hellevoetsluis staat klaar om een programma op maat te maken of een volledig verzorgd arrangement te organiseren. Heeft u specifieke wensen laat het weten, wij helpen u graag verder.

Lees verder

Zakelijk Event
Unieke locaties Hellevoetsluis
Soms wilt u de schijnwerper op uw bedrijf zetten vanwege een product lancering, start van een onderneming of een open dag. Hellevoetsluis heeft unieke locaties voor uw zakelijke event!

Lees verder

Vergaderen op locatie
Ga voor inspirerend overleg
Voor een aangeklede vergadering op steeds wisselende locaties of een zakelijke borrel of een seminar! In Hellevoetsluis zijn meerdere locaties die zich daar uitstekend voor lenen.

Lees verder

Musea
Duik in het
roemruchte verleden
Ga op onderzoek uit en ontdek de verhalen achter de monumentale panden en bezoek de musea! Ze liggen allemaal op loopafstand van elkaar.

Lees verder

Omgeving

Ontdekt het eiland
Voorne Putten

Hellevoetsluis ligt te midden van een prachtig natuur- en recreatiegebied. Fietsend, lopen of varend het kan allemaal.

Lees verder

Cultuur

Van kunst tot het theater

Ook op het culturele vlak is veel te doen. Zo is er jaarlijks de vestingcode en organiseert de kunstuitleen avonden voor liefhebbers van dichten. Het programma van de Twee Hondjes voldoet prima aan de smaak van de cultuurliefhebber.

Lees verder

Stadswandeling

Verhaal achter monumenten

Hoe vaak lopen we niet nietsvermoedend aan al het moois voorbij? Wandelend door de stad komen de monumenten tot leven. Laat u leiden door een ervaren stadsgids met hart voor de stad en oog voor detail.

Lees verder

Op het water

Voel de kracht van het water

Het pittoreske stadje Hellevoetsluis ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland aan het Haringvliet.
Door haar ligging is deze vestingstad populair bij de watersporter.

Lees verder

Doen (sportief)

Hellevoetsluis zit vol avontuur

Zin in een actie! Ga aan boord van een hele snelle boot, vaar mee met een authentiek zeilschip of trek een wetsuit aan en ga naar Aquasplash. Ook fietsen en wandelen behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder

Contact formulier Bedrijfsuitje

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Geïnteresseerd in:

Wij helpen u graag verder met de organisatie van uw zakelijke event. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.