Restaurant Aquarius

Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur

Restaurant Aquarius

Zuidfront 2

3221 AZ Hellevoetsluis

tel. 0181-321722

E-mail info@restaurant-aquarius.nl

www.restaurant-aquarius.nl

 

Gelegen aan het Haringvliet. Het uitzicht is hierdoor werkelijk groots te noemen. Het restaurant ligt  direct aan de monding van haven van Hellevoetsluis, waar zowel kleine als grote schepen direct voor de deur kunnen afmeren.

 

Restaurant Aquarius biedt uitgebreide lunch en diner á la carte mogelijkheden en een dagelijks verrassingsmenu. Met de visafslag van Stellendam op slechts 10 minuten van Hellevoetsluis verwijderd, kunt u zich verzekeren van het feit dat de door ons geserveerde visgerechten vers zijn, ècht vers bedoelen we dan! Er is ruime keus uit heerlijke vissoorten maar Restaurant Aquarius is niet specifiek een visrestaurant. Ook een rijk aanbod aan vleesgerechten prijkt op de kaart zodat er voor groot en klein genoeg te kiezen is.

 

Er is een goedgevulde internationale wijnkast met klimaatbeheersing en een uitgebreide apéritief- en digestiefwagen completeert het geheel.

Wilt u alleen wat komen drinken dan is dat geen probleem want er is een gezellige ruime bar die wat afgeschermd van het restaurant is gesitueerd zodat een ieder in alle rust kan genieten.

 

Het restaurant is natuurlijk rookvrij maar voor de rokers is er een zeer sfeervolle verwarmde rokersruimte gecreëerd, zodat u nog immer onder het genot van uw sigaret of sigaar van uw drankje of desgewenst uw maaltijd kunt genieten.

 

En als laatste... wij zijn hondvriendelijk! Honden zijn dus toegestaan mits aangelijnd en droog.

 

Wij hebben zelfs een menu voor uw hond op de kaart staan; voor de grote of de kleine trek!

 

De grote parkeerplaats naast het restaurant biedt nagenoeg onbeperkte parkeergelegenheid voor personenauto's en -bussen waardoor u nooit meer dan 50 meter hoeft te lopen naar de ingang van het pand.